Velkommen!

Jiao Xie senter for kinesisk kultur og språk i Stavanger samler og formidler Kina-ressurser i Rogalandsområdet samt Norge forøvrig. 
Vi er et referansepunkt for kompetansepersoner innen akademia og næringsliv som har relasjoner til Kina.
De kinesiske tegnene for Jiao Xie,  交谐 ,  betyr
kommunikasjon og harmoni.

Tea Talk Time

«Tea Talk Time» er en spåkcafè for alle som er interessert i, gjennom uformell samtale, å lære og/eller praktisere Mandarin med folk som har dette som morsmål. Tea Talk Time arrangeres hver mandag kveld fra kl 18:00 til kl 19:30 i Jiao Xies lokaler i Stavanger sentrum. Vi snakker om alt fra grunnleggende hilsener til mat, kunst, reise og økonomi. Enten du er nybegynner eller snakker flytende, eller du bare vil vite mer om den spennende kulturen i Kina, er du hjertelig velkommen til å være med oss til en god kopp te! Du kan finne oss på vår facebook siden.

Om oss

Jiao Xie senter for kinesisk kultur og språk i Stavanger samler og formidler Kina-ressurser i Rogalandsområdet, samt Norge forøvrig. 

Vi er et referansepunkt for kompetansepersoner innen akademia og næringsliv som har relasjoner til Kina.

Daglig leder: Yuhong Jin Hermansen

Jiao Xie senter for kinesisk kultur og språk ble opprettet rundt årsskiftet 2011/12 av Yuhong Jin Hermansen. Yuhong har bodd i Norge siden 1995, og jobbet som ingeniør innen industridesign og som salgskonsulent i Kina før den tid. Nå jobber hun først og fremst innenfor investering og internasjonal shipping, og er også bedriftseier, CEO, og har flere styreverv. Yuhong er grunnlegger og eier av Jiao Xie senter for kinesisk kultur og språk.

 

Kontakt oss

Generelle henvendelser

E-post: info@jiaoxie.no
Facebook side:www.facebook.com/jiaoxiecenter
Adresse: Børehaugen 1b, 4006 Stavanger
Jiaoxie © 2022